Hlavní obsah

Tajemný únos zaměstnává pražské policisty

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Tajemný únos vyšetřují již druhý týden pražští policisté. Informací mají málo, nevědí ani, co se stalo s mužem, kterého na parkovišti v Praze 5 napadli dva útočníci a pak ho odvedli do auta. Policii incident ohlásil svěděk na linku 158 a kriminalisté disponují pouze částečným kamerovým záznamem.

Útočníci muže odvlekli do autaVideo: Policie ČR

 
Článek

„Od pondělí 19. srpna vyšetřují kriminalisté případ fyzického napadení a následného odvlečení osoby do vozidla. Skutek se stal na parkovišti nákupního centra v Praze 5 na ulici Skandinávská v 19.00,“ informoval ve středu mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Muži podle dosavadního zjištění policie poškozeného napadli kopy a pěstmi, až upadl na zem. Poté ho odvedli do auta Škoda Fabia, které bylo zaparkované u obchodního centra. Na zveřejněných záznamech lze vidět jen konec incidentu, kdy útočníci odvádějí muže do auta.

„Ze záběrů je však patrné, že celému incidentu přihlíží několik svědků. Touto cestou se proto obracíme na veřejnost s prosbou o jakékoliv informace nebo svědectví k tomuto případu, které přijmou operátoři tísňové linky 158,“ doplnil Daněk.

Policie dosud neví, co se stalo s napadeným mužem. Zmizení nikdo nenahlásil. Tísňovou linku o napadení informoval svědek, který byl incidentu přítomen. „V tuto chvíli kriminalisté případ vyšetřují jako trestný čin omezování osobní svobody, ale nemohou vyloučit, že se jednalo o únos,“ konstatoval mluvčí policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám