Hlavní obsah

Neuvěřitelný případ z Ostravy: Utekl z nemocnice se zavedeným katetrem a ukradl vodku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Asi velká chuť na alkohol přepadla v neděli pacienta ostravské nemocnice, který z oddělení utekl i se zavedeným katetrem. Vodku si navíc nezaplatil, ale ukradl. Nyní mu hrozí pokuta až 15 tisíc korun.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Článek

Obě oznámení strážníkům přišla krátce po sobě, v tu chvíli je ale nenapadlo, že je na svědomí má stejný muž. První přišlo volání z nemocnice, která nahlásila útěk 41letého pacienta se zavedeným katetrem, u kterého hrozilo vykrvácení.

„Krátce poté řešili strážníci krádež zboží v prodejně v Ostravě-Porubě, kde pracovníci ochranky přistihli muže, který přes pokladnu přenesl bez zaplacení dvě lahve vodky. Dotyčný u sebe neměl doklady, a proto musel být ke zjištění totožnosti předveden na policejní oddělení,“ uvedla mluvčí strážníků Vladimíra Zychová.

Až teprve na služebně vyšlo najevo, že muž je uprchlík a zloděj v jedné osobě. Policisté předají případ krádeže správnímu orgánu, u kterého muži hrozí pokuta až 15 000 .

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám