Hlavní obsah

Převrácený kamión zkomplikoval provoz na D1

Právo, ČTK, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benešov
Aktualizováno

Dálnici D1 v pátek dopoledne na 63. kilometru u Bernartic na Benešovsku částečně zablokovala nehoda kamiónu převážejícího brikety. Náklad se vysypal na silnici. Kvůli vyprošťování kamiónu se na dálnici směrem na Brno vytvořila desetikilometrová kolona.

Foto: www.dopravniinfo.cz

Kolony na D1

Článek

Nehoda se stala kolem 11:00. Podle mluvčí středočeské policie Soni Budské kamión naboural do středových svodidel a později do něj narazilo také osobní auto. Nehoda se obešla bez zranění.

Foto: www.dopravniinfo.cz

Dálnice musela být dočasně zavřená

Příčiny nehody policisté zjišťují. Náklad částečně zablokoval prostřední části dálnice ve směru na Prahu i na Brno. Dlouhá kolona vozidel se podle Národního dopravního informačního centra vytvořila ve směru na Brno, a řidiči by proto měli očekávat velmi dlouhé zdržení. Kvůli páteční odpolední špičce by se mohly kolony tvořit i na objízdných trasách. Z dálnice se doporučuje sjíždět Exitem 66 u Lokte a Exitem 56 u Soutic.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám