Hlavní obsah

Třináctiletá dívka se opila do bezvědomí, alkohol jí koupil soused

Právo, pko
Brno

Děsivý pohled se naskytl rodičům třináctileté dívky z Brna, když se vrátili domů, kde nechali svou třináctiletou dceru s její kamarádkou. Jejich dcera měla totiž před sebou takřka vypitou láhev rumu, byla notně opilá a upadala do bezvědomí. Po včasném zásahu lékařů je už děvče v pořádku, případem se ale zabývá policie. Alkohol dívce totiž ochotně obstaral soused.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Devětadvacetiletého souseda kontaktovala dívka prostřednictvím sociální sítě s prosbou, že má deprese a pořádný lok alkoholu by jí určitě pomohl. Mladý muž se nijak nevzpouzel, vydal se do obchodu a sousedce koupil půl litru rumu a pivo. Dívka pak počkala, až rodiče večer nebudou doma a vyzkoušela svůj lék na deprese.

„Mladíkovi, který chtěl zřejmě dívce s jejím trápením tímto velice nevhodným způsobem pomoci, nyní může hrozit i několikaletý pobyt ve vězení. S největší pravděpodobností ho kriminalisté v následujících dnech obviní z trestných činů ublížení na zdraví a podání alkoholu dítěti,“ konstatovala policejní mluvčí Andrea Straková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám