Hlavní obsah

Lupiči se v Praze vysmívali přepadené recepční, odvezli i velký trezor

– Praha

Trojice mladíků pod záminkou ukázání pokoje vylákala z recepce hotelu ženu, které následně jeden z nich přiložil nůž k tělu a požadoval nejen kasírtašku, ale také přístup k trezoru. Lupiči se ženě při přepadení vysmívali.

Lupiči vzali peníze a trezorVideo: Policie ČR

 
Článek

Trojlístek česky hovořících lupičů navštívil hotel v Kladenské ulici v Praze v sobotu ve 3.30. Pronajmutí pokoje podmínil tím, že jim ho recepční ukáže. Na to žena bohužel přistoupila.

„Na kamerových záznamech je vidět, jak jeden z mužů po příchodu k recepci vytáhne dlouhý kuchyňský nůž, který si připraví do pravé ruky. V okamžiku, kdy zaměstnankyně opustí prostor recepce, muž jí přiloží nůž k zádům a požaduje vydání všech peněz,“ vylíčila v úterý přepadení mluvčí policie Eva Kropáčová.

Foto: Policie ČR

Lupič byl ozbrojený velkým nožem

Když žena úlekem vykřikne, vyvolá to u lupičů výbuch smíchu. Pachatelé byli navíc tak drzí, že si kromě kasírtašky, kterou měla žena u sebe, odnesli také velký trezor. Ten naložili do přistaveného auta, se kterým zacouvali až k hotelu. Muži si odnesli několik desítek tisíc korun.

Kriminalisté znají podobu mužů a prosí veřejnost o informace k jejich totožnosti, které mohou volat na linku 158. Občané by se je ale v žádném případě neměli pokoušet zadržet, protože mohou být nebezpeční.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám