Hlavní obsah

Policie našla posádku auta, ze kterého se střílelo po ženě s kočárkem

Novinky, Ondřej Kořínek
Most

Policie identifikovala posádku vozidla, která v Mostě minulé úterý střílela po ženě s kočárkem a muži. Střelbě předcházel incident na přechodu, při kterém řidič dvojici s kočárkem málem srazil. Z vyšetřování navíc vyplynulo, že původní poškozený nemá čisté svědomí, protože při šarvátce u přechodu auto poškodil.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Identifikovali jsme posádku vozidla Volkswagenu Golf, ze kterého padl výstřel. Zajištěna byla také startovací pistole, která mohla být zbraní, ze které se střílelo,“ řekla Novinkám mluvčí policie Alena Bartošová. Podle ní se jednalo o mladíky ve věku 20 a 22 let.

Kriminalisté, kteří se případem dále zabývají, navíc zjistili, že původně poškozená dvojice s kočárkem nemá čisté svědomí. „Z vyšetřování vyplynulo, že muž při prvním incidentu na přechodu poškodil vozidlo Volkswagen,“ dodala mluvčí policie s tím, že nikdo incident nepopírá.

Policie zatím nikoho z žádného trestného činu neobvinila, uvítala by však svědectví občanů, kteří mohli být události přítomni.

Incident se odehrál minulé úterý odpoledne v Topolové ulici, když řidič na přechodu prudce zabrzdil před ženou s kočárkem a mužem. Po slovní přestřelce posádka auta odjela. Nedaleko od přechodu ale událost vyvrcholila tím, že auto dvojici s kočárkem dojelo a padl výstřel. Nikdo naštěstí nebyl zraněn a policie začala pátrat po posádce auta i po svědcích.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám