Hlavní obsah

Žena po pracovnici finančního ústavu házela bonbóny, pak přidala facky

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Zřejmě dluhy rozčílily 43letou klientku finančního ústavu v Přerově natolik, že v úterý dopoledne po jeho pracovnici házela bonbóny, poté ji zfackovala a nakonec na chodbě vysypala popelnici. Klientce finančního ústavu hrozí nyní obvinění z trestného činu výtržnictví.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Po jedné z pracovnic finančního ústavu žena hodila bonbóny, které vzala z dózy, tu nakonec hodila do koše a rozbila ji. Pak pracovnici uštědřila několik facek, strčila do ní, až spadla na kolo, které si podezřelá odložila na zem,“ řekla Právu ve čtvrtek policejní mluvčí Irena Urbánková.

Rozlícená klientka, která evidentně neudržela nervy na uzdě, pak podle ní při odchodu s kolem ještě narazila do další pracovnice finančního ústavu a na chodbě budovy nakonec převrátila popelnici.

„Během incidentu utrpěly zranění obě napadené pracovnice. Podle lékařské zprávy potrvá jejich léčení sedm až deset dnů,“ uvedla mluvčí. Hmotná škoda byla vyčíslena na 100 korun.

„Pravděpodobnou příčinou incidentu měly být finanční závazky. Policisté na případu pracují a zjišťují všechny jeho okolnosti. Podezřelé ženě, v případě prokázání viny a odsouzení, hrozí za přečin výtržnictví až dvouletý pobyt za mřížemi,“ dodala Urbánková.

Reklama

Výběr článků

Načítám