Hlavní obsah

Notorický lezec na elektrické sloupy devětkrát bodl přítelkyni a prchl na stožár

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pětadvacetiletý mladík ve středu odpoledne podle policie pobodal svoji přítelkyni na ubytovně ve Stochově na Kladensku. Pak vylezl na stožár vysokého napětí a vyhrožoval, že si ublíží. Dolů slezl až po dvou hodinách. Podle policie už na sloupy elektrického vedení lezl několikrát a vždycky hrozil sebevraždou, naposledy v neděli.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Podle informací policie a hasičů podezřelý mladík vylezl na sloup vysokého napětí už počtvrté v krátkém období.

Článek

Podle mluvčí středočeských záchranářů Terezy Janečkové utrpěla 33letá žena devět bodných ran v horní části těla. Záchranáři ji převezli do kladenské nemocnice.

Později museli ošetřovat také podezřelého muže, kterého se podařilo přesvědčit, aby slezl ze stožáru. Podle Janečkové měl povrchové řezné rány na rukách.

Středočeská policejní mluvčí Soňa Budská uvedla, že muž bude vyslechnut, umístěn do policejní cely a teprve pak se bude rozhodovat o jeho obvinění. Za pokus o vraždu by mu hrozilo deset až 18 let vězení.

Podle informací policie a hasičů podezřelý mladík vylezl na sloup vysokého napětí v nedávné minulosti už několikrát, naposledy v neděli, kdy ho dolů dostala až žízeň. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám