Hlavní obsah

Vrah, který sokovi v lásce podřezal na bowlingu hrdlo, skončil ve vazbě

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Ve vazbě skončil ve středu odpoledne 37letý muž, který v pondělí podřezal v bowlingové herně v Lidické ulici v Karlových Varech hrdlo svému o šest let mladšímu soku v lásce. Za zločin vraždy hrozí obviněnému až osmnáct let vězení.

Obviněného vraha z Karlových Varů přivezli k plzeňskému krajskému souduVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

„Muž, kterého kriminalisté obvinili z vraždy v Karlových Varech, byl Krajským soudem v Plzni vzat do vazby,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Böhmová. Soud o vazbě rozhodoval ve středu ve tři odpoledne. K vraždě došlo v pondělí odpoledne.

„Ten vrah seděl nejdříve u baru a popíjel v klidu pivo,“ popisoval situaci před vraždou jeden ze svědků. „Pak si ale všiml, že tam hraje bowling skupinka mužů. Zničehonic vstal, rozeběhl se k nim a nařkl jednoho z nich, že mu chodí za ženou. Přitom mu zezadu podřízl hrdlo nožem. Ten napadený se otočil, ale protože strašně krvácel, tak se téměř hned zhroutil k zemi. Útočník se k němu naklonil a ještě mu ten krk dál podřezával. V tu chvíli byla všude krev. Byl to opravdu strašné,“ vylíčil strašlivé okamžiky vraždy svědek. „Poškozený muž bohužel zraněním na místě podlehl,“ konstatovala Böhmová.

K herně, kde vznikla panika, se okamžitě seběhli místní obyvatelé. „Viděl jsem, jak z herny vyběhla žena a křičela, že tam umírá člověk. Odvedl jsem pryč děti, které, když slyšely ten křik, k herně ze zvědavosti přiběhly z okolí,“ popisoval další ze svědků, který bydlí nedaleko herny.

Nesnažil se ani utéct

Útočník se vůbec nesnažil z místa činu prchnout. „Neměl vůbec tendence někam utíkat,“ uvedl svědek vraždy ze žárlivosti.

Podle informací Práva způsobil útočník své oběti řeznou ránu na krku dlouhou dvanáct a půl centimetru. Zatím není jasné, kde vzal obviněný vrah nůž, s kterým za bílého dne tak brutálně zaútočil. Někteří tvrdí, že jej sebral z pultu na baru, jiní, že si jej přinesl s sebou do bowlingové herny. „Viděl jsem ten nůž. Měl asi dvanáct centimetrů dlouhou čepel. Byl to opravdu pořádný nůž. Já myslím, že si jej musel přinést s sebou,“ popisoval další ze svědků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám