Hlavní obsah

Řidič uhořel v kradeném autě, chvíli před nehodou natankoval bez placení

Písek
Aktualizováno

Lidský život si vyžádala nehoda u Mirotic na Písecku, kde se srazila dvě osobní auta. Škoda Forman, která byla v databázi kradených vozidel, začala po nárazu hořet. Zraněny byly také další dvě osoby. Silnice musela být na více než čtyři hodiny uzavřena. Podle policie její řidič před havárií natankoval a ujel bez zaplacení.

Foto: HZS Jihočeského kraje

Ohořelá Škoda Forman

Článek

Nehoda se stala po 11. hodině na rychlostní silnici R4. Řidič škody přejel do protisměru, kde se střetl s opelem, který řídil 29letý Rakušan.

Na místo vyrazily tři posádky záchranné služby a vrtulník. Jedna osoba ve vozidle uhořela. Sedmačtyřicetiletá žena jedoucí ve Škodě Forman utrpěla zlomeninu dolní končetiny, popáleniny hlavy a rukou. Vrtulníkem byla převezena do nemocnice v Českých Budějovicích.

Foto: HZS Jihočeského kraje

Opel skončil v příkopu

„Devětadvacetiletý muž byl s podezřením na zlomeninu dolní končetiny a drobnými oděrkami převezen na úrazovou ambulanci Nemocnice Písek,“ informovala mluvčí záchranářů Petra Kafková.

Požár tělo oběti zničil natolik, že policie zatím s jistotou neví, zda jde o muže. Je to ale pravděpodobné. „Při vyšetřování nehody vyšlo najevo, že vozidlo bylo kradené, policisté nyní budou zjišťovat, zda ho odcizil řidič, který při nehodě zemřel,“ řekla Novinkám mluvčí policie Kamila Čuřínová Ingrišová. Policisté navíc zjistili, že chvíli před nehodou muž pravděpodobně natankoval a ujel bez zaplacení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám