Hlavní obsah

Mladíci barmance v centru Prahy ukradli vodku, jejího obránce zkopali

Praha

Třiapadesátiletý muž se v úterý večer zastal napadené barmanky v centru Prahy, které ukradla pětice Bulharů lahev vodky. Útočníci muže povalili na zem a brutálně zkopali. Celá pětice byla následně zadržena a skončila v policejní cele.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Incident začal poté, co jeden z mladíků v baru v Havelské ulici ukradl lahev vodky a odešel s ní ven. Barmanka za ním vyběhla a žádala o vrácení alkoholu. To mladík a jeho kamarádi odmítli a ženě začali nadávat. Po chvilce ji povalili na zem a napadli.

„Celou situaci viděl náhodný svědek, který okolo místa právě procházel a napadené ženy se zastal. V tu chvíli se agrese všech pěti mužů obrátila proti němu, také ho povalili na zem a začali do něj hlava nehlava kopat,“ přiblížil další průběh mluvčí policie Jan Daněk.

Útok zastavili až přivolaní policisté, kteří mladíky ve věku 19 až 23 let zadrželi a zavřeli do policejní cely, kde čekají na verdikt o vzetí do vazby. Vyšetřovatel je obvinil z trestných činů těžkého ublížení na zdraví a výtržnosti s horní hranicí trestu odnětí svobody až 10 let.

„Napadený třiapadesátiletý zastánce skončil v nemocnici, kde byl ošetřen a propuštěn do domácího léčení,“ doplnil Daněk.

Reklama

Výběr článků

Načítám