Hlavní obsah

Byla jsem znásilněna jako v Kriminálce Anděl, tvrdila žena v plavkách na ulici

– Praha
Novinky, Ondřej Kořínek

Vystresovaná 36letá žena, která ležela v Praze-Čakovicích na chodníku v plavkách, vzburcovala v úterý policisty poté, co žadonila o pomoc kolemjdoucího. Přivolané hlídce tvrdila, že byla znásilněna jako v Kriminálce Anděl. Kriminalisté ale vzápětí rozhodli, že bude lepší, když se fanynka televizního seriálu vyspí na záchytce.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K nahlášenému znásilnění byli policisté přivoláni před třetí hodinou do ulice Ke Stadiónu. Novinky o případu informovala mluvčí policie Jana Rösslerová.

„Pomoc jí přivolal náhodný kolemjdoucí, kterého šestatřicetiletá žena oslovila, pak už ale nekomunikovala. Když přijeli policisté včetně kriminalistů na místo, nalezli u silnice vedle areálu koupaliště sedící rozrušenou ženu. Žádné viditelné zranění sice neměla, nicméně opilá byla silně,“ popsala začátek příběhu Rösslerová.

Následovaly pokusy o dechovou zkoušku, ta se nakonec podařila a přístroj ukázal 3,3 promile. Údajně znásilněná žena se také rozpovídala a popsala mužům zákona, co dělala v uplynulých hodinách.

Musela na záchytku

„Žena konzumovala celé dopoledne na koupališti v Praze 9 alkohol a kolem druhé hodiny odešla. Po cestě však usnula, a protože je podle svých slov vášnivou divačkou televizních kriminálních seriálů, zdál se jí velmi živý sen, ve kterém ji měl znásilnit neznámý muž,“ uvedla mluvčí policie.

Divačka seriálů doslova uvedla, že byla znásilněná neznámým mužem jako v Kriminálce Anděl. Opilá žena oděná jen do plavek pak nedokázala rozeznat realitu a požádala o pomoc kolemjdoucího. Policisté nakonec ženu nechali převést na záchytnou stanici k vystřízlivění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám