Hlavní obsah

Dálnici D1 na opravovaném úseku zastavila v obou směrech nehoda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Srážka kamiónu a osobního vozu na 157. kilometru dálnice D1 ve čtvrtek uzavřela komunikaci v obou směrech. Nehoda se stala v místě, kde je kvůli opravám obousměrná doprava. Silničáři během dopoledne zprovoznili v každém směru jeden jízdní pruh. Na místě se ale vytvořila až devět kilometrů dlouhá kolona.

Foto: Jerex

Kamión skončil po nehodě mimo silnici.

Článek

Policejní mluvčí Dana Čírtková uvedla, že nákladní auto skončilo částečně mimo vozovku. Osobní auto leželo mezi pravým a levým jízdním pruhem a už ráno se ho podařilo odstranit.

„Při nehodě utrpěl zranění řidič osobního vozidla, kterého zdravotníci po nezbytném ošetření na místě události převezli k dalšímu ošetření sanitním vozem do brněnské nemocnice. Hasiči zajistili havarovaná vozidla proti požáru a uniklé provozní kapaliny,” uvedla mluvčí hasičů Petra Musilová.

Foto: HZS Vysočina

Na dálnici se vytvořily několikakilometrové kolony. Objízdná trasa vedla mezi exity 153 Lhotka a 162 Velká Bíteš.

Podle informací Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) bude doprava omezena do 12:00.

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

Dálnici D1 na opravovaném úseku zastavila v obou směrech nehoda

V úseku mezi Lhotkou a Velkou Bíteší se nyní připravují stavbaři na bourání tří mostů, s nímž začnou v noci na sobotu. Doprava tam je stažena do tří jízdních pruhů - dva vedou na Brno a jeden na Prahu.

Foto: HZS Vysočina

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám