Hlavní obsah

Hodil jsem po staré židli, přijeďte mě zatknout, zavolal muž na tísňovou linku

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Sám na sebe přivolal hlídku strážníků ve středu nad ránem muž z Prahy. Napadl svou manželku, protože ta ho údajně naštvala, a se slovy, že už dál nemůže, chtěl, aby ho strážníci zatkli.

Článek

Tísňová linka zoufalý telefonát přijala ve čtyři hodiny ráno. Novinky o něm informoval mluvčí městské policie Jan Čihák.

„Muž operátorovi sdělil: 'Stará mě děsně nas..., a tak jsem po ní hodil židli, přijeďte mě zatknout. Jdu si zabalit, protože já už dál nemůžu.' Na místo, kde mělo k incidentu dojít, byla ihned vyslána hlídka strážníků z Prahy 14,“ vylíčil Čihák.

Hlídka v bytě opravdu nalezla ženu, která krvácela v obličeji. Ošetření ovšem odmítla a strážníky upozornila, že její muž jel dolů výtahem, kde čeká na jejich příjezd.

„Hlídka v přízemí domu muže dostihla a pro podezření ze spáchání trestného činu ho omezila na osobní svobodě. Celou událost si následně převzala hlídka Policie ČR,“ konstatoval Čihák.

Reklama

Výběr článků

Načítám