Hlavní obsah

Stav muže otráveného fridexem se zlepšil, další jsou na dialýze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk

Stav muže ze Šumperka, který skončil v kritickém stavu po otravě nemrznoucí směsí v nemocnici, se zlepšil. V nemocnici s ním zůstávají i další tři lidé. Všichni jsou na dialýze. Po otravě fridexem ve městě zemřeli dva bezdomovci. Podle policie celá skupina popíjela společně.

Foto: Celní ředitelství Olomouc

Ilustrační foto

Článek

Laboratorní výsledky vyloučily u těchto lidí otravu metylalkoholem, informovala mluvčí nemocnice Hana Szotkowská.

Mrtvé a lidi s příznaky otravy objevili policisté ve čtvrtek během dne na různých místech města. Zjistili, že všichni ve středu večer společně popíjeli a poté se rozešli.

Ve Vikýřovické ulici byla nalezena třiatřicetiletá žena bez známek života, našel ji tam kolemjdoucí při cestě do práce. Třiačtyřicetiletý muž byl nalezen v Žerotínově ulici, také bez známek života.

Další čtyři lidé byli převezeni do šumperské nemocnice s podezřením na otravu. Na základě jejich výpovědi našli policisté ještě dalšího člověka, který měl s nimi popíjet. S podezřením na otravu jej ve čtvrtek odpoledne převezli rovněž do nemocnice, podle informací policie již nemocnici opustil.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám