Hlavní obsah

Z liberecké přehrady vylovili mrtvého muže v plavkách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec
Aktualizováno

Mrtvého muže v plavkách vytáhli kolemjdoucí v úterý po desáté hodině z přehrady v Liberci. Příčina smrti bude známá až po pitvě. Pro ČTK to uvedla krajská mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

"Lékař na místě provedl prvotní ohledání těla a nezjistil žádná viditelná zranění, která by muži způsobila jiná osoba," uvedla Suchánková. Po pitvě by také mělo být zřejmé, kdy zhruba muž zemřel. Na břehu podle Suchánkové nenašli žádné svršky či doklady, ale jeho totožnost policie zná.

Plovoucího těla si dopoledne všimla žena, která šla po cestě kolem přehrady. Spolu s dalšími lidmi se ho do příjezdu sanitky snažila oživit. Podle krajského ředitele záchranné služby Stanislava Mackovíka ale přivolaný lékař mohl jen konstatovat smrt.

Pokud se ukáže, že muž utonul, jde o první letošní případ v Libereckém kraji. V liberecké přehradě ve Starém Harcově se poslední takový případ stal loni na konci července, kdy se utopili dva Slováci ve věku 22 a 24 let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám