Hlavní obsah

V přírodním koupališti na Pardubicku se utopil mladý muž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělice

V přírodním koupališti u Mělic na Pardubicku se v neděli brzy ráno utopil devatenáctiletý mladík. Informovaly o tom mluvčí hasičů a policie, Vendula Horáková a Eva Maturová. Mladík se začal topit při nočním koupání.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Lékař už nemohl mladému muži pomoci. Ilustrační foto

Článek

Mladého muže se snažil zachránit jeho kamarád, ale nakonec mladíka vytáhli z vody až potápěči. Snažili se jej oživit, ale bohužel se jim to nepodařilo. Okolnosti jeho úmrtí nyní vyšetřuje policie.

"Pro mladého muže se nejprve ponořil do vody jeho kamarád, ale nemohl tonoucího dostat na hladinu," popsala situaci policejní mluvčí Maturová. K vodní ploše tedy kolem 03:30 vyrazili hasiči, kteří pak na člunu vyrazili na místo, kde mladík zmizel pod hladinou.

"Potápěči prohledávali vodní plochu a po zhruba 13 minutách muže nalezli, převezli ho na břeh a začali s oživováním. Lékař ale konstatoval smrt," sdělila mluvčí hasičů Horáková.

"Příčiny a okolnosti úmrtí nyní prošetřujeme," doplnila mluvčí policie. Vyšetřovatelé například zjišťují, zda neměl na smrti mladíka podíl alkohol.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám