Hlavní obsah

Hromadná nehoda uzavřela Štěrboholskou radiálu, na místě přistál vrtulník

Praha
Aktualizováno

Čtyři kamióny a osobní auto se v úterý dopoledne střetly na Štěrboholské radiále v Praze. Komunikace musela být uzavřena, jeden z řidičů byl zraněn. Kolem 13. hodiny byla silnice kromě jednoho jízdního pruhu zprovozněna.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Nehoda na Štěrboholské radiále v Praze

Článek

Nehoda se stala po půl dvanácté před sjezdem na Průmyslovou ulici ve směru k Praze 5. Jeden z řidičů byl zaklíněn v kabině vozu. Na místě přistál také vrtulník záchranné služby.

„Třiačtyřicetiletý muž, který byl zaklíněný v kabině kamiónu, utrpěl zhmožděninu dolní končetiny a mnohočetné oděrky. Byl převezen na ortopedické oddělení vinohradské nemocnice,” řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová.

Policejní mluvčí Eva Kropáčová uvedla, že před místem nehody stojí dlouhé kolony aut. Policie proto vyzývá řidiče, aby se i vzhledem k současnému horku komunikaci vyhnuli.

Podle mluvčí policie se v místě staly další menší nehody, které se obešly bez zranění, ale zkomplikovaly provoz na již tak neprůjezdné silnici. Řidiči se pravděpodobně dostatečně nevěnovali řízení.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Nehoda na Jižní spojce v Praze

Řidiče potrápila během úterního dopoledne doprava hlavně v centru Prahy. Na mnoha místech byly hlášeny čtvrté stupně hustoty provozu, v Korunovační ulici dokonce pátý stupeň. Podle policie nebyly na vině dopravní nehody, ale různá dopravní omezení.

Doprava v centru PrahyVideo: Novinky

Uzavřen byl jízdní pruh na Nuselském a Hlávkově mostě, kde se propadla vozovka. Nejméně na hodinu byla také uzavřena Resslova ulice kvůli pietnímu aktu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám