Hlavní obsah

Mladík družku rdousil a pak hodil z mostu do potoka. Po pádu ještě žila

Právo, ape

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děčín

Zřejmě partnerské neshody stály za vraždou mladé dívky, kterou v neděli ráno nalezl kolemjdoucí v korytě Račího potoka u Malšovic na Děčínsku. K vraždě se přiznal 19letý přítel ženy, který ji zřejmě v afektu zardousil.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Na první pohled nebylo znát, že žena zemřela násilnou smrtí. Rozjelo se pátrání, její totožnost se podařilo objasnit téhož dne,“ uvedla kriminalistka Helena Pšeničková. Ve stejný den večer ale na děčínskou policii přišel 19letý mladík, který v doprovodu svého dědy přiznal, že zavraždil 21letou partnerku, se kterou bydlel.

Podle jeho slov se často hádali. „Mladík vypověděl, že prý dívku v afektu zardousil. Odvezl ji k potoku, kde ji shodil z mostku z pěti metrů. Dívka ještě žila, zemřela až na místě,“ dodala Pšeničková.

Muž už byl obviněn z vraždy a je ve vazbě. Hrozí mu až 18 let vězení. „Práci nám ulehčilo, že se v něm hnulo svědomí. Ušetřilo nám to lidi, kteří se mohou věnovat povodním,“ řekl krajský policejní ředitel Tomáš Landsfeld.

Podle Pšeničkové by k vrahovi kriminalisté ale stejně dospěli, protože všichni známí dívky věděli, že s ním bydlí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám