Hlavní obsah

Kšefty s drogami cizinci z Karlových Varů překazila zásahovka

Právo, zaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Statisíce korun si prodejem drog vydělal cizinec z Karlových Varů, který nyní čelí obvinění ze zvlášť závažného zločinu. Dvaapadesátiletému cizinci hrozí trest v podobě deseti let žaláře poté, co si na něho ve středu došlápli karlovarští kriminalisté.

Policie zadržela drogového dealeraVideo: Policie ČR

 
Článek

„Cizinec měl v Karlových Varech neoprávněně prodat více než ve stovce případů pervitin v jednotlivých množstvích vždy jeden gram za tisíc korun,“ sdělil policejní mluvčí Pavel Valenta s tím, že prodejem drog získal finanční hotovost v řádu sta tisíců korun.

Celá akce vyvrcholila středeční domovní prohlídkou bytu obviněného. „I zde policisté nalezli poschovávané různé přepravky s rostlinnou drtí a krystalickou látkou,“ uvedl Valenta.

Po zadržení policisté muže umístili do policejní cely. Komisař kriminální policie podá podnět státnímu zástupci na vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Cizinec obchodoval s drogami už v minulosti.

„Rozsudkem Okresního soudu v Karlových Varech byl začátkem tohoto roku odsouzen mimo jiné pro zločin nedovolené výroby a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy,“ uzavřel policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám