Hlavní obsah

Řidička na Opavsku záhadně vklínila toyotu přesně mezi sloupky vrat

Právo, tom

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pusté Jakartice

Ve čtvrtek krátce po 12. hodině nezvládla 58letá řidička ze Služovic na Opavsku svou Toyotu Auris a auto zaklínila mezi sloupy branky domu v Pustých Jakarticích. Žena skončila s lehčími zraněními na interním oddělení Slezské nemocnice v Opavě.

Řidička na Opavsku záhadně vklínila toyotu přesně mezi sloupky vratVideo: Pro Novinky Peter Soós

 
Článek

„Řidička jela ve směru od Opavy do Služovic zřejmě příliš rychle. V obci Pusté Jakartice z dosud nezjištěných příčin přejela na rovném úseku silnice do protisměru, kde narazila do zděného sloupku, následně do kovových elektrických vrat a sloupu elektrického vedení,“ popsal nehodu opavský policejní mluvčí René Černohorský a dodal, že řidička způsobila škodu za 225 tisíc korun.

Foto: Pro Novinky Peter Soós

Kuriózní nehoda v Pustých Jakarticích

Podle svědků z místa nehody řidička za volantem omdlela. Mezi betonové sloupky branky hned prvního domu v obci ale umístila svůj automobil s podivuhodnou přesností.

Foto: Pro Novinky Peter Soós

Kuriózní nehoda v Pustých Jakarticích

Zaklíněné auto museli vyprosit hasiči, kteří také na místě likvidovali únik provozních kapalin. „Alkohol u ženy policisté dechovou zkouškou nezjistili. Řidička se zranila jen lehce,“ doplnil Černohorský.

Foto: Pro Novinky Peter Soós

Kuriózní nehoda v Pustých Jakarticích

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám