Hlavní obsah

Bití a nadávky žena snášela 11 let, manžel napadal i děti

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Jedenáct let týral svou manželku muž z Liberecka, jehož policisté na první májový den museli vykázat z domu. Muž si od roku 2006 troufal i na své nezletilé děti, které bil pěstí.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Láskyplně se ke své manželce nezachoval muž, který ji ve středu opakovaně napadal. Tak to dělal od roku 2002. „Neušetřil ji nadávek, ani bití. Ženě ale již po neustálých fyzických útocích, kdy ji manžel bil, sprostě nadával a týral, došla trpělivost a přivolala policisty,“ sdělila mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Policisté při prošetřování navíc zjistili, že násilník od roku 2006 bil také své nezletilé děti. Nepřiměřeně je trestal, sprostě jim nadával a bil pěstmi. Matka s dětmi proto musela vyhledat pomoc psychologa.

Ve středu večer byl muž na deset dní vykázán z domu. Pohybovat se nesmí ani v blízkosti škol kam chodí jeho děti. Policisté zároveň zahájili úkony trestního řízení pro dva trestné činy - týrání svěřené osoby a týrání osoby žijící ve společném obydlí. Vyrozuměn byl také odbor ochrany dětí.

Reklama

Výběr článků

Načítám