Hlavní obsah

Muž na ubytovně zabil spolubydlícího, sám se přihlásil na policii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek-Místek

Moravskoslezští kriminalisté obvinili v sobotu večer z vraždy dvaapadesátiletého muže z Frýdku-Místku. Policie ho podezírá z toho, že po hádce nožem zabil svého stejně starého spolubydlícího, řekla v neděli policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Muž se policistům přihlásil sám a v sobotu ráno telefonicky oznámil, že zabil svého spolubydlícího. Oba bydleli na ubytovně.

"Policisté zajistili místo, ohledali ho a zajistili stopy. Z prvotně zjištěných informací, které jim sdělil i volající nacházející se na ubytovně, vyplynulo, že tento muž měl svého stejně starého spolubydlícího v noci z pátku na sobotu zranit nožem," uvedla Štětínská. Dodala, že oběť svým zraněním na místě podlehla.

Policisté podezřelého muže, který byl v podnapilém stavu, nejprve převezli na protialkoholní záchytnou stanici. Večer ho obvinili z vraždy, za což mu hrozí až 18 let ve vězení. Muž byl již v minulosti trestán za násilnou činnost.

"Byla nařízena soudní pitva zemřelého. Kriminalisté zajistili na místě stopy a předměty, včetně nože. Zda se jednalo o vražednou zbraň, to určí až expertizy," doplnila Štětínská.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám