Hlavní obsah

Mladík zatančil před kamerami na recepci a pak ukradl peněženku

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Taneční kreace předvedl před kamerami na recepci hostelu na pražském Žižkově dosud neznámý mladík. Jakmile dotančil a zjistil, že je o samotě, neváhal a z kanceláře odcizil manažerce peněženku.

Zloděj zatančil před kamerami na recepciVideo: Policie ČR

 
Článek

Muži zákona po tanečníkovi pátrají již od 10. dubna, kdy navštívil recepci v Husitské ulici. Opatrně vstoupil tak, aby jeho příchod nikdo nezaregistroval, a následně, když uslyšel hudbu, začal se vlnit do rytmu. Jeho taneční vystoupení mezitím nahrávaly kamery.

„Chvíli se rozhlížel, pak předvedl do kamery další ze svých tanečních prvků a odešel do vedlejší místnosti. Za pár vteřin ale prošel kolem recepce k další místnosti a tam spatřil kabelku. Z ní vytáhl peněženku s doklady s minimální hotovostí a z hostelu odešel,“ řekla mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Foto: Policie ČR

Pachatel vchází do kanceláře

Manažerce způsobil škodu jen několik stovek korun, policisté ho přesto podezírají z trestného činu krádeže a neoprávněného opatření platebního prostředku. Za to mu v případě dopadení hrozí až dvouleté vězení.

Tanečník je ve věku kolem 25 let, vysoký asi 175 centimetrů, štíhlé postavy. Má tmavou pleť a tmavé krátké vlasy. Oblečený byl do tmavě modrých džínů a modré mikiny s kapucí. „Jakékoliv informace k hledanému mladíkovi přijmou policisté na tísňové lince 158 nebo kterékoli služebně Policie ČR,“ uzavřela Rösslerová.

Reklama

Výběr článků

Načítám