Hlavní obsah

Hyundai v protisměru narazil do kamiónu, řidič zemřel

Praha
Aktualizováno

Lidský život si v pondělí odpoledne vyžádal čelní střet osobního auta s kamiónem u Senohrab v Praze-východ. Hasiči z vozu vyprostili řidiče bez známek života. Komplikace na silnici lze očekávat do večerních hodin.

Hyundai v protisměru narazil do kamiónu, řidič zemřelVideo: Jiří Forman, Novinky

 
Článek

„K nehodě na nájezdu na silnici číslo tři jsme vyslali dvě jednotky hasičů. Z vozidla museli vyprostit zaklíněnou osobu a zlikvidovat únik pohonných hmot,“ informovala Novinky mluvčí hasičů Lenka Kostková.

„Řidič osobního vozu Hyundai vjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru a tam se střetl s protijedoucím kamiónem. Starší muž na místě zraněním podlehl,“ sdělil mluvčí policie Zdeněk Chalupa a dodal, že příčinami nehody se policisté zabývají.

Silnice musela být uzavřena, po 16. hodině by měla být částečně zprovozněna.

Foto: David Ryneš, Mapy.cz

Smrtelná nehoda u Prahy

Nehoda na Pražském okruhu

Další nehoda, tentokrát dvou kamiónů a dodávky, zastavila v pondělí krátce před 14.00 provoz na Pražském okruhu na 78. kilometru mezi exity na Modletice a Jesenice ve směru na Plzeň. V dodávce je zaklíněný řidič, na místo letí záchranný vrtulník, sdělila odpoledne mluvčí pražských policistů Jana Rösslerová.

Nehoda zablokovala dopravu na R1Video: Jiří Forman, Novinky

Objízdná trasa je vedená přes Barrandov. "Jsou zablokované dva jízdní pruhy, objížďka je značená z Pražského okruhu k Barrandovu a na Barrandovský most," uvedla mluvčí. Dva kamióny podle ní zablokovaly dodávku asi 400 metrů po sjezdu z dálnice D1 ve směru na Plzeň.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám