Hlavní obsah

Člen ostrahy chtěl vyhodit muže z obchodu, ten se těžce zranil

Právo, Miloslav Hradil
Přerov

Těžké poranění hlavy utrpěl 32letý bezdomovec při potyčce s 29letým členem ostrahy jednoho přerovského supermarketu. Případ se stal v neděli krátce před půl osmou večer, policie o něm informovala ve středu.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Na místo incidentu byli přivoláni městští strážníci. „Podle prvotního oznámení zde zkolaboval muž, kterého ošetřoval přítomný lékař. Motohlídka pak na místě zjistila, že mělo dojít k potyčce mezi členem ostrahy marketu a dvaatřicetiletým mužem. Podle informací od svědků se ochranka snažila vyhodit bezdomovce z marketu, avšak během fyzické potyčky muž údajně spadl na zem a způsobil si vážné poranění hlavy,“ sdělil Právu zástupce ředitele Městské policie v Přerově Miroslav Komínek s tím, že případ si převzala Policie ČR.

„Mohu potvrdit, že přerovští policisté provádí vyšetřování incidentu mezi dvěma muži ve věku 29 a 32 let, ke kterému došlo v neděli večer před jedním z přerovských supermarketů. Během něj došlo ke zranění 32letého muže, který byl hospitalizován ve Fakultní nemocnici v Olomouci,“ řekla Právu krajská policejní mluvčí Irena Urbánková.

Devětadvacetiletý muž je podle ní podezřelý ze spáchání trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví. V případě prokázání viny mu hrozí až tříletý pobyt za mřížemi. „Co bylo příčinou incidentu a další okolnosti, jsou dosud předmětem policejního vyšetřování,“ dodala Urbánková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám