Hlavní obsah

Zloděj zůstal viset v okně auta, které chtěl vykrást

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Pětačtyřicetiletý muž z Olomouce, který se v neděli po půlnoci vypravil vykrádat auta, se ukázal jako velký nešika. V jednom z nich uvízl horní polovinou těla a zadržel jej svědek, který jej spatřil.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Muž nejprve v neděli kolem jedné hodiny po půlnoci poškodil na Junácké ulici kusem betonu lak na vozidle značky VW Passat Variant a sklo dveří,“ řekla Právu v pondělí policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Pak podle ní zloděj neznámým předmětem rozbil okna levých a pravých předních dveří v blízkosti zaparkovaného vozidla Renault Kangoo. „Následně vnikl přes poškozené okno horní polovinou těla do auta. V této poloze byl zadržen svědkem, který ho spatřil,“ uvedla mluvčí.

Přivolaní policisté výtečníka odvezli na obvodní oddělení. Na vozidlech způsobil celkovou škodu ve výši 37 tisíc korun. Je podezřelý ze spáchání trestných činů krádeže a poškozování cizí věci. Hrozí mu až dva roky vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám