Hlavní obsah

Skupina napadla po vyhlašování cen v Roxy chodce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie pátrá po pachatelích napadení chodce, které se odehrálo v polovině března po vyhlašování anti-cen Zlatý David v klubu Roxy. Konflikt začal v klubu na pódiu, odkud se skupina mužů odebrala ven, kde napadli kolemjdoucího, který po ulici procházel s dívkou.

Po napadení zůstal nehybně ležet na uliciVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal 13. března v Dlouhé ulici, informovala o něm policejní mluvčí Eva Kropáčová. „Šest mužů se snažilo vyprovokovat konflikt přímo na pódiu. Nakonec ale celá skupina včetně výherce seskočila z pódia a šla z podniku ven. Přímo před klubem několik mužů z této skupiny napadlo náhodně procházejícího třicetiletého muže,“ uvedla mluvčí.

Foto: Policie ČR

Útočníci na pódiu v klubu Roxy

Útočníci neměli podle policie k napadení žádný důvod. Kolemjdoucí dostal pěstí do obličeje a několik kopů do celého těla. Muž zůstal ležet na ulici a svědci přivolali záchrannou službu. Utrpěl otřes mozku a mnohočetné pohmožděniny, zranění si vyžádala hospitalizaci v nemocnici.

Detektivové nyní pátrají po útočnících zachycených kamerovým záznamem. Kdokoliv by měl informace k jejich totožnosti, ať je předá na lince 158.

Ihned po incidentu média informovala, že jedním z útočníků byl zpěvák Leo Beránek, který si z večera odnesl anticenu v kategorii zpěvák. Policie ho vyslechla jako jediného ze skupiny, která je zachycena na videu. Zatím ho z ničeho neobvinila. Po totožnosti ostatních detektivové pátrají.

Kromě něj získali ceny z ankety Zlatý David v kategorii zpěvaček Dominika Myslivcová, cenu za kapely dostala skupina Katka a Jindra. Anticenu za videoklip dostal PatCrycheer za Praha žije! a jako průšvih bylo ohodnoceno vystoupení Daniela Landy jako Žito 44.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám