Hlavní obsah

Ve Zlíně skočila žena pod vlak, mladík pod auto

Právo, Aleš Fuksa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Dva pokusy o sebevraždu šetřili ve čtvrtek v noci zlínští policisté. Kolem desáté hodiny večerní skočila pod projíždějící osobní vlak dvaatřicetiletá žena ze Zlína. O chvíli později si záchranka přijela pro šestadvacetiletého mladíka ke křižovatce v centru Zlína. Ten měl vběhnout pod kola projíždějícího automobilu.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Vlaková souprava ženě podle záchranářů amputovala dolní končetiny. Ve vážném stavu nyní leží ve zlínské nemocnici.

Dvaatřicetiletá žena ze Zlína měla podle svědků vstoupit do kolejiště mimo vyhrazený prostor bez cizího přičinění. „Její důvody, a zda jednala pod vlivem alkoholu, budeme dále prošetřovat,“ uvedla policejní mluvčí Jana Macalíková.

O mnoho lépe skončil téměř ve stejný okamžik podnapilý šestadvacetiletý muž, který se rozhodl vběhnout pod osobní automobil v centru Zlína v křižovatce u Městského divadla. „Tvrdil, že to udělal schválně. Nicméně má poranění hlavy a byl převezen do zlínské nemocnice,“ uvedla policejní mluvčí s tím, že muž nadýchal tři promile.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám