Hlavní obsah

Důvěřivou seniorku v pečovatelském domě okradl muž s pytlem brambor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chomutov

Muž s pytlem brambor na zádech okradl seniorku přímo v domě s pečovatelskou službou v Chomutově. Jako záminku pro to, aby se dostal do jejího bytu, předstíral prodej brambor. Seniorce vzal 21 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Zloděj na recepci pečovatelského domu

Článek

Minulý čtvrtek dopoledne nabídl poškozené ženě v domě s pečovatelskou službou Merkur zatím neznámý pachatel k prodeji brambory. Seniorka pozvala muže do bytu, kde jí ve vhodném okamžiku odcizil úspory.

Kamery tohoto podvodníka zaznamenaly na recepci. „Muž byl ve věku 40–50 let, tmavé pleti, 160 až 165 cm vysoký, silnější postavy, vykuleného výrazu, na vrchu hlavy měl pleš. Žena si všimla, že mu chybělo několik zubů. Muž mluvil plynule česky,“ uvedla mluvčí policie Marie Pivková.

Foto: Policie ČR

Zloděj na recepci pečovatelského domu

Oblečen byl do šusťákové bundy červené barvy, šedých kalhot ke kotníkům a na hlavě měl kšiltovku tmavé barvy. Obuté měl tmavé boty. Podle policie jezdí muž v bílé dodávce a oslovuje chodce, kterým nabízí brambory, vajíčka a další věci.

Svědkové a osoby, které muže poznají, mohou telefonovat na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám