Hlavní obsah

Při srážce na Českobudějovicku zahynul dvaatřicetiletý řidič

Právo, orh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dvaatřicetiletý řidič vozidla Škoda Felicia zemřel v neděli po čtvrt na osm při havárii u Neplachova na Českobudějovicku. Po smyku na zasněžené vozovce vjel na tahu mezi Českými Budějovicemi a Prahou do protisměru, kde se srazil s druhým vozidlem. Jeho řidička utrpěla lehké zranění.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Řidič vozu Škoda Felicia jel směrem od Veselí nad Lužnicí na České Budějovice. Kvůli rychlé jízdě dostal smyk a srazil se s vozem Volkswagen Golf jedoucím v protisměru,“ konstatovala mluvčí jihočeské policie Štěpánka Uhlířová.

Jak uvedla mluvčí jihočeských záchranářů Petra Kafková, muž zemřel na místě nehody a zdravotníci už mu nemohli pomoci. „Muž podlehl na místě vnitřním zraněním. Zraněná žena byla s kontuzí hrudníku převezena na úrazovou ambulanci českobudějovické nemocnice,“ poznamenala Kafková.

Nedaleko od místa této srážky havarovala na sněhu ještě dvaatřicetiletá řidička, která objížděla stojící autobus, dostala smyk a skončila v příkopu. „Tato řidička vyvázla z nehody bez zranění,“ dodala Uhlířová.

Prvotní informace policistů hovořila patrně kvůli blízkosti obou nehod o střetu tří vozidel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám