Hlavní obsah

Sprejer na útěku usnul v tramvaji s barvou v ruce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Čmárání po zdi zřejmě zmohlo 28letého muže z Ostravy natolik, že v tramvaji usnul i s barvou v ruce. Strážníci, kteří po dvou sprejerech pátrali, je tak snadno identifikovali a zadrželi.

Foto: Tomáš Reiner, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O události, která se stala 25. března, informovala v pátek mluvčí ostravských strážníků Vladimíra Zychová.

„Zadržení předcházelo oznámení na tísňovou linku, kdy náhodný svědek popsal strážníkům dva muže, kteří posprejovali fasádu domu a poté odjeli tramvají. Strážníkům se podařilo najít a dojet onu tramvaj,“ uvedla mluvčí strážníků.

Hledání mezi cestujícími v tramvaji v pravé poledne by se mohlo zdát obtížné, ale jeden z mužů to strážníkům ulehčil tím, že spal a v ruce přitom držel plechovku s červenou barvou, od které měl také ruce. Strážníci ho vzbudili a i s jeho 25letým kolegou odvedli z tramvaje.

„Na dotaz, k čemu potřebují barevný sprej, odpověděli, že údajně obkreslovali již vytvořený nápis v podchodu,“ vysvětlila mluvčí.

Strážníci na místo přivolali policejního technika, který „umělecký“ výtvor zadokumentoval a policisté si oba muže převzali.

Reklama

Výběr článků

Načítám