Hlavní obsah

Mladá žena v utopeném autě asi spáchala sebevraždu

– Klatovy
Právo, ib

Ženě, která v neděli večer našla smrt v autě pod hladinou rybníka v Nalžovských Horách na Klatovsku, bylo teprve osmadvacet let. A podle ověřených informací Práva byla místní. Někteří lidé z obce, kteří v mrazivém nedělním večeru sledovali téměř tříhodinové pátrání po utopeném voze, naznačovali, že by mohlo jít o sebevraždu - dívka o smrti utopením údajně mluvila.

Foto: Ivan Blažek, Právo

Potápěči hledali v rybníku felicii.

Článek

„Událost zatím vyšetřujeme jako nehodu,“ řekla Právu policejní mluvčí Jana Tomková. „Jako předběžná příčina smrti ženy v autě bylo stanoveno utopení, jistotu přinese až soudní pitva,“ uvedla Tomková.

Teorii o sebevraždě nahrává fakt, že auto - bílá felicie - sjelo do rybníka z naprosto rovné silnice vedoucí po hrázi. Potápějící se vůz zahlédl náhodný svědek. „Slyšel ránu a z druhé strany hráze viděl plavat vozidlo na hladině,“ sdělil operační důstojník hasičů Miroslav Moule.

Po vozu marně pátrali hasiči ve člunech, škodovku ležící na střeše ve zhruba pětimetrové hloubce asi deset metrů od břehu nakonec nalezl policejní potápěč.

Reklama

Související články

Dívka sjela úmyslně s felicií do rybníka

Felicii s mrtvou ženou vytáhli hasiči z rybníka v Nalžovských horách na Klatovsku. Zřejmě se jednalo o sebevraždu. Dívka pravděpodobně sjela z hráze úmyslně.

Výběr článků

Načítám