Hlavní obsah

Porsche dostalo smyk a srazilo se s kamiónem

Právo, Denisa Telaříková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kunín

Novojičínští policisté od nedělního rána prošetřují nehodu osobního vozu s kamiónem v Kuníně na Novojičínsku. Podle prvních informací šestatřicetiletá řidička vozu značky Porsche dostala v pravotočivé zatáčce smyk, dostala se do protisměru a narazila do nákladního vozu. Ten skončil ve zdi a výloze kunínského autosalónu, kde zničil další automobily.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Porsche dostalo smyk a srazilo se s kamiónem.

Článek

Při nehodě se zranila řidička osobního vozu i její pětiletá dcera. Obě skončily v rukou lékařů v ostravské fakultní nemocnici. Děvčátko však záchranáři do fakultní nemocnice museli kvůli vážným zraněním transportovat vrtulníkem.

„O nehodě jsme se dozvěděli v neděli krátce po deváté hodině ráno. Přesnou příčinu zjišťujeme. Zatím to vypadá tak, že šestatřicetiletá řidička osobního auta jela ve směru od Nového Jičína, když v Kuníně dostala v pravotočivé zatáčce smyk. Vjela do protisměru, kde se srazila s kamiónem. Její vozidlo skončilo v oplocení, kamión pak v autosalónu, kde poničil další auta. Rozsah škody ještě není znám,“ informoval Právo v neděli po poledni novojičínský policejní mluvčí Petr Gřes.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Porsche dostalo smyk a srazilo se s kamiónem.

Zraněny byly tři osoby

Podle mluvčího moravskoslezských záchranářů Lukáše Humpla byly při nehodě zraněny tři osoby. „Při příjezdu zdravotníků byli všichni tři pacienti při vědomí a komunikovali. Pětiletá dívka utrpěla poranění v oblasti hlavy a dolní končetiny a letečtí záchranáři ji po ošetření přepravili do ostravské Fakultní nemocnice. Šestatřicetiletá žena byla zraněna rovněž na hlavě, po nehodě byla ve vozidle zaklíněná. Po vyproštění ji záchranáři převezli také do ostravské fakultní nemocnice, ale pozemní cestou,“ upřesnil Humpl.

Pětatřicetiletý řidič nákladního vozu se poranil na noze a lékař měl podezření na otřes mozku. Záchranáři jej převezli na chirurgickou ambulanci novojičínské nemocnice.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Novojičínští policisté prošetřují nehodu osobního vozu s kamiónem v Kuníně na Novojičínsku.

Při nehodě museli zasahovat také hasiči z Nového Jičína. „Hasiči vyprostili řidičku Porsche a předali ji týmu zdravotníků. Děvčátko bylo mimo vozidlo. Zajistili i místo nehody, jelikož část provozních kapalin skončila na silnici. Hasičům se podařilo zamezit úniku nafty do místní říčky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám