Hlavní obsah

Opilý řidič si to s vozem zamířil přímo do budovy okresní policie

Právo, alf
Aktualizováno

Ke kuriózní nehodě došlo v sobotu ráno v Uherském Hradišti. Třiadvacetiletý řidič Škody Octavia ze Starého Města a jeho spolujezdec se svým vozem čelně narazili přímo do budovy Okresního ředitelství policie ČR. Ta je přitom od silnice vzdálena asi dvacet metrů.

Foto: HZS ZK

Čelní náraz značně zdemoloval Škodu Octavii.

Článek

„Řidič zůstal po nárazu sedět ve vraku vozidla. Ještě před příjezdem zdravotnické záchranné služby mu hasiči poskytli předlékařskou pomoc,“ uvedl mluvčí krajských hasičů Libor Netopil s tím, že po jeho předání do další péče zdravotníkům hasiči zabezpečili vrak vozidla a předali událost policistům. Jak řidič, tak jeho spolujezdec údajně utrpěli pouze lehká zranění. Dechové zkoušky však nebyli schopni podstoupit.

Ještě před samotným nárazem do objektu projel nebezpečný vůz přes Uherské Hradiště dvě křižovatky na červenou. Poté však mladík nezvládl průjezd mírnou zatáčkou, vjel na obrubník, parkoviště a další obrubník a jeho jízdu zastavila až policejní budova.

Podle policistů jevili oba muži známky značného požití alkoholu. U řidiče navíc podle mluvčího Aleše Mergentala objevili skleněnou drobnou dýmku se zbytky marihuany.

Zda se jel opilý řidič udat nebo jestli měl jiné důvody nárazu do policejní budovy, nyní šetří policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám