Hlavní obsah

Zloděje zavřely v hotelu dveře, utéct mu pomohla uklízečka

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Třikrát v průběhu února vyrazil krást zloděj do stejného hotelu v Praze na Žižkově. Nevadily mu kamery, které dobře zaznamenaly jeho tvář, ani možný příchod zaměstnanců. Jednou se ho dokonce málem podařilo chytit, protože se za ním zavřely dveře. Těmi ho ale nechtěně pustila uklízečka.

Opakované krádeže na recepciVideo: Policie ČR

 
Článek

Asi 25letý zloděj si vybral hotelovou recepci v Koněvově ulici. Krást tam přišel ve dnech mezi 6. - 25. únorem. Dovnitř vždy vnikl prosklenými dveřmi, které pokaždé poničil. Poprvé si odnesl mobilní telefon, v dalších dvou případech odešel s prázdnou.

Při posledním vloupání ale tolik štěstí neměl. Dveře se za ním uzavřely a nešly otevřít. Odevzdaně tak čekal na příjezd policie. „Zachránila ho však nic netušící uklízečka, která mladíka před příjezdem policie omylem osvobodila právě ve chvíli, kdy přicházela k budově a pohybové čidlo tak dveře otevřelo,“ popsala únik pachatele mluvčí policie Jana Rösslerová.

Foto: Policie ČR

Mladík na recepci hotelu

Jedná se o mladíka ve věku kolem pětadvaceti let, vysokého asi 175 centimetrů, střední postavy. Má světlou pleť a krátké hnědé vlasy. Drzému zloději za trestný čin krádeže a poškození cizí věci hrozí až dvouleté vězení. Informace o totožnosti pachatele přijme linka 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám