Hlavní obsah

Mladá řidička v Plzni srazila na přechodu chodkyni, místo pomoci ujela

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

V policejní cele skončila ve středu večer 23letá žena z Plzně, která na přechodu pro chodce srazila a těžce zranila o sedm let starší ženu. Místo pomoci ale ujela pryč. Policisté ji později vypátrali a zadrželi.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Chodkyně zůstává v kritickém stavu a lékaři nedokáží s jistotou říci, jestli vůbec přežije. „Utrpěla velmi vážná zranění, která ji bezprostředně ohrožovala na životě,“ řekla Právu mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

K nehodě došlo krátce před sedmou hodinou večer na světelné křižovatce ulic Karlovarská a Alej Svobody. „Řidička osobního vozidla mazda srazila 30letou chodkyni, která přecházela po přechodu na zelenou,“ uvedla Martina Korandová z policejního ředitelství v Plzni. Podle ní řidička z místa ujela.

„Během pátrací akce se nám ji podařilo vypátrat,“ dodala Korandová s tím, že další podrobnosti k případu s ohledem za počátek vyšetřování zatím policie sdělovat nebude.  Potvrdila však, že zkouška na alkohol a také na omamné látky byla u řidičky negativní. „Obviněna zatím nebyla, máme ji v cele,“ uzavřela Korandová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám