Hlavní obsah

Ženu unášel vodní proud, policista k ní doplaval a zachránil ji

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Jednomu z přerovských policistů může vděčit za svůj život žena středního věku, kterou ve středu vytáhl z koryta místního toku v Přerově. Neváhal a skočil pro ni do chladné vody.

Článek

„Přerovští policisté přijali dopoledne oznámení od všímavé svědkyně o tom, že do místního toku v Přerově-Předmostí spadla nějaká žena. Na místo byla ihned vyslána policejní hlídka. Policisté po příjezdu na místo zjistili, že ženu již unáší vodní proud.“ řekla Právu ve čtvrtek policejní mluvčí Irena Urbánková.

Jeden z hlídky přivolal zdravotnickou záchranku, druhý pro ženu skočil do vody. „Doplaval ji a z vody vytáhl. Žena s ním komunikovala, byla při vědomí, jen byla silně podchlazená,“ uvedla mluvčí s tím, že následně byla předána přivolané záchranné službě a převezena do nemocnice.

„Policisté nezaváhali ani na vteřinu. Jejich okamžitým zásahem byl zachráněn lidský život,“ dodala Urbánková. Bližší informace o věku ženy a místě jejího bydliště odmítla sdělit s ohledem na její rodinu.

Reklama

Výběr článků

Načítám