Hlavní obsah

V Praze se hledala tramvaj se stopami po srážce s chodcem

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Ve čtvrtek brzo ráno srazila tramvaj v Bělohorské ulici v Praze dosud neznámého muže. Po střetu ležel v kolejišti a v prvních chvílích nebylo jasné, jaká tramvajová souprava muže srazila.

Foto: Policejní deník

Tramvaj na Bílé hoře srazila chodce

Článek

K nehodě byli policisté a záchranáři přivoláni před pátou hodinou. Muž, který ležel v kolejišti, utrpěl mnohočetná zranění po střetu s tramvají.

Policisté a pracovníci dopravního podniku po nehodě hledali soupravu, která muže srazila. Řidič totiž srážku nezaregistroval, a proto na místě nezastavil. Na vytipovaných tramvajích hledali stopy po srážce.

„Dle dostupných indicií vůz tramvaje chodce zachytil někde v úrovni zastávky MHD Malý Břevnov a vláčel cca 500 metrů ve směru na Bílou Horu,“ sdělila Novinkám mluvčí pražské policie Andrea Zoulová s tím, že policie nebude sdělovat, jaká tramvaj chodce srazila.

Případem se zabývají kriminalisté spolu s dopravním podnikem. Zjišťují mimo jiné totožnost asi 40letého usmrceného muže, který byl zřejmě bezdomovec. Policisté prosí případné svědky o poskytnutí informací k nehodě na lince 158.

Tramvaje v místě nejezdily dvě hodiny, dopravní podnik nasadil náhradní autobusovou dopravu.

Reklama

Výběr článků

Načítám