Hlavní obsah

Auto pro převoz krve narazilo do hotelu, do policistů pak naboural další vůz

Novinky, Ondřej Kořínek
Praha
Aktualizováno

Auto určené pro převoz krve havarovalo ve středu ráno v Praze - Motole. Ve vozidle jel pouze řidič, který byl vážně zraněn. Při vyšetřování nehody však do policejního vozu narazil další řidič. Zranila se také vyšetřující policistka.

Nehoda vozu pro převoz krveVideo: Jiří Forman, Novinky

 
Článek

Vůz narazil do hotelu Starý pivovar o půl osmé ráno, na místo vyrazili záchranáři, kteří zraněnému řidiči pomohli z vozidla.

„Muž utrpěl zranění, dechová zkouška byla negativní. Policisté nehodu na místě vyšetřují,“ sdělil mluvčí pražské policie Jan Daněk.

"Dvaapadesátiletého muže na místě ošetřili záchranáři a s vážným poraněním hlavy byl převezen do nemocnice," řekla Novinkám mluvčí záchranky Jiřina Ernestová.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Nehoda v Plzeňské ulici v Praze

Vozidlo laboratoře Omnilab je určené pro převoz krve, podle vyjádření pracovníka firmy ale v době nehody vozidlo žádnou krev nepřeváželo.

Při vyšetřování nehody, asi kvůli nepozornosti, narazila řidička jiného auta do stojícího policejní vozu. "Do nemocnice jsme s poraněným hrudníkem převezli dvě ženy a věku 30 a 66 let," dodala Ernestová. Mladší z nich byla policistka, která se ve vozidle věnovala vyšetřování nehody.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Další řidič naboural do policejního vozu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám