Hlavní obsah

Zavraždění manželé leželi v garáži

Právo, Jiří Tomaškovič

Moravskoslezští policisté pátrají po nebezpečném muži, který má zřejmě na svědomí vraždu manželského páru z Bohumína. Těla pohřešovaných Jarmily M. a Zbigniewa B., po nichž policisté už 14 dní pátrají, našli policisté podle dobře informovaného zdroje v garáži ve Slezské Ostravě.

Foto: Policie ČR

Hledaný Jiří Bohdálek z Bohumína.

Článek

Jejich smrt by mohl mít na svědomí hledaný Jiří Bohdálek. „Jedná se o 54letého muže z Nového Bohumína,“ uvedla policejní mluvčí Soňa Štětínská a dodala, že Bohdálek je 195 centimetrů vysoký, atletické postavy, má krátké tmavé prošedivělé vlasy. Užívá osobní motorové vozidlo Škoda Superb, černé barvy se státní poznávací značkou 7T03874, které má ztmavená zadní skla.

„Jakékoli informace k pohybu muže či vozidla přijmou policisté na bezplatné policejní lince 158. Informace je možné sdělit i na nejbližší policejní služebně, ale v tomto případě doporučujeme okamžitě policisty vyrozumět na tísňové lince 158,“ doplnila Štětínská.

Policisté začali po manželích pátrat poté, co jim jejich zmizení v pátek 1. března oznámili příbuzní. Kontaktovali také kolegy v Polsku, kde měla dvojice známé a příbuzné, leč bezvýsledně. Vzhledem k tomu, že se policisté začali přiklánět k násilné smrti, případ si převzali krajští kriminalisté.

„Karvinští policisté spolupracovali při pátrání po pohřešovaných s kolegy z krajského ředitelství od samotného počátku. Společně vyslechli desítky osob,“ popsala policejní mluvčí.

V tomto týdnu se v Moravskoslezském kraji jedná už o druhou vraždu manželského páru. Osmapadesátiletý inženýr a jeho o sedm let mladší manželka byli nalezeni v úterý odpoledne v tratolišti krve v jejich rodinném domku. Ze surové dvojnásobné vraždy úspěšného podnikatele a člena zastupitelstva Města Albrechtice na Bruntálsku Ondřeje M. a jeho manželky byl obviněn 24letý muž ze sousední vesnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám