Hlavní obsah

Invalidního seniora zavraždil jeho vnuk s kamarády

Právo, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kriminalisté ve středu zveřejnili podrobnosti o únorové brutální vraždě 70letého muže z Mladé Boleslavi. Podle jejich zjištění ho zavraždil jeho dvacetiletý vnuk s kamarády.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Vše si naplánovali, předem si vše promysleli a vnuk potom rozdělil ukradených 300 tisíc korun podle podílu jednotlivých pachatelů na činu,“ uvedl šéf středočeské kriminální policie Michal Mazánek na středeční tiskové konferenci.

Starého muže zavraždili mladíci ve věku mezi 17 až 20 lety 13. února. Tělo pak bylo objeveno o osm dní později v lese na Liberecku, kdy už ale svého otce pohřešoval jeho syn. Ten přišel do bytu v den vraždy a zmizení invalidního otce oznámil policii.

Kriminalisté po nálezu těla zadrželi pětici pachatelů. Podle výsledků vyšetřování byl muž zavražděn velmi brutálně. Ruce i nohy měl spoutané a pachatelé ho uškrtili páskem. Tělo pak přenesli do přistaveného auta a odvezli k Rychnovu u Jablonce nad Nisou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám