Hlavní obsah

Lupič šermoval nožem před trafikantkou, než dostal peníze a cigarety

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

S nožem v ruce si přišel „nakoupit“ neznámý muž do trafiky v Praze. Nebezpečný lupič hbitě přeskočil pult, prodavačku začal ohrožovat nožem a vymohl si na ní peníze a cigarety. Podle policie už jednou loupil, ale se střelnou zbraní v ruce.

BEZ KOMENTÁŘE: Loupežné přepadení v traficeVideo: Policie ČR

 
Článek

Loupežné přepadení se odehrálo v neděli 17. února odpoledne v Sokolovské ulici. „Neznámý muž s nožem v ruce přeskočil pult a pod pohrůžkou násilí požadoval vydání tržby. Z pokladny si nakonec odnesl téměř dvacet tisíc korun a několik krabiček cigaret,“ sdělila mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Detektivové po zhlédnutí záznamů z bezpečnostních kamer zjistili, že muž zřejmě loupil také 24. ledna v sázkové kanceláři u stanice metra Českomoravská. Tam použil dokonce pistoli a agresivním způsobem si vynutil vydání 100 tisíc.

Foto: Policie ČR

Lupič přeskakuje pult v trafice

Muž je ve věku mezi 30 až 35 lety, štíhlé postavy, vysoký asi 185 centimetrů. Má světlou pleť, krátké vlasy, hnědé oči. Oblečený byl do krátké šedé bundy, světlých kalhot a na hlavě měl pletenou čepici. Hovořil plynule česky bez přízvuku.

Informace o lupiči přijme linka 158. Muži hrozí za trestný čin loupeže až deset let za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám