Hlavní obsah

Žena bourala na ledovce. Když auto vytáhla z příkopu, srazil ji projíždějící řidič

Právo, zaš
Plzeň

Nešťastná dopravní nehoda se odehrála ve středu ráno na Plzeňsku, kde 42letá řidička dostala na zledovatělé silnici smyk. Chvíli poté, co žena se svým spolujezdcem vystoupila z auta, posádku srazila projíždějící octavia. Řidičku s těžkým zraněním do nemocnice transportoval vrtulník.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Zasahující jednotky přenášejí zraněnou ženu do vrtulníku.

Článek

Incident se odehrál na silnici u Lhůty ve směru na Šťáhlavy. Žena, která na namrzlé vozovce nezvládla řízení a se svou felicií skončila v příkopu, z auta vystoupila a s pomocí spolujezdce jej dostala zpět na vozovku.

„V tu chvíli jednatřicetiletý řidič v projíždějící oktavii narazil do stojícího automobilu a v důsledku této dopravní nehody také do posádky nabouraného vozu,“ řekla Právu policejní mluvčí Markéta Fialová. Těžce zraněnou ženu transportoval do nemocnice vrtulník, muž z nehody vyvázl s méně vážným zraněním.

„Provoz na komunikaci byl zpočátku zcela uzavřen, po necelé hodině policie otevřela jeden jízdní pruh. Velitel zásahu na místo povolal správu a údržbu silnic, hasiči se podíleli na řízení dopravy,“ sdělila mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám