Hlavní obsah

Po střetu s nákladním vozem vytáhli hasiči ze zdemolované felicie řidiče živého

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Zcela zdemolovaná felicie a v ní zaklíněný mladý řidič. Takový pohled se naskytl v pondělí po sedmé hodině večer hasičům, kteří byli přivoláni k nehodě osobního auta a kamiónu u obce Tučapy na Vyškovsku. Přestože přední část osobního auta byla po nárazu zcela zničená, hasičům se podařilo dostat mladého muže ven živého.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Přední část auta byla zcela zdemolovaná.

Článek

„První přijel k nehodě zásahový automobil ze stanice Vyškov. Hasiči zjistili, že se čelně střetl osobní vůz s kamiónem. Po čelním nárazu zůstal v autě zaklíněný řidič. Hasiči vyprostili zraněného mladého muže pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení. V té době již byla na místě posádka záchranářů, která převzala péči o zraněného,“ popsal zásah mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Přední část auta byla zcela zdemolovaná.

Hasiči po vyproštění řidiče zabezpečili místo proti vzniku požáru, provozní kapaliny zasypali sorbentem a očistiti silnici od střepů a úlomků. Havarovaný kamión skončil částečně v příkopu a vyprostit ho musela specializovaná firma. Silnice musela být kvůli vyšetřování nehody uzavřena.

Reklama

Výběr článků

Načítám