Hlavní obsah

Kadeřnice ležela v krvi s poraněním hlavy, policie nevylučuje loupežný motiv

Právo, Ludmila Žlábková
Hradec Králové

Těžce zraněnou třiapadesátiletou ženu našel ve čtvrtek večer její syn, když za ní již po provozní době přišel do kadeřnictví v Hořicích, kde pracovala. Kadeřnice ležela v tratolišti krve s poraněním hlavy, s nímž byla ihned převezena do královéhradecké fakultní nemocnice.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Zranění žena utrpěla pravděpodobně kolem 17. hodiny. Jejich charakter nasvědčuje cizímu zavinění. Po ohledání místa činu kriminalisté zjistili, že by útok mohl mít i loupežný motiv,“ potvrdila mluvčí policie Ivana Ježková skutečnost, že kriminalisté událost vyšetřují jako podezření z pokusu vraždy. Zpočátku však nevylučovali ani nešťastnou událost.

„V této souvislosti prosíme veřejnost o jakékoliv poznatky a informace týkající se čehokoliv podezřelého v ulici Pod lipou v Hořicích, zejména ve včerejších odpoledních hodinách v okolí provozovny kadeřnictví. Zároveň prosíme všechny zákazníky a zákaznice, kteří včera od 14 hodiny až do zavření provozovny byli přímo v objektu kadeřnictví, aby se přihlásili buď osobně na obvodním oddělení policie v Hořicích, nebo na linku 158,“ požádala o pomoc veřejnost mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám