Hlavní obsah

Zběsilý řidič v Praze během chvíle narazil do tří aut, pak srazil ženu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opilý řidič v úterý odpoledne v Praze způsobil svou zběsilou jízdou během pár minut několik dopravních nehod. Postupně naboural tři auta, načež srazil chodkyni, ani to ho ale nezadrželo. Čtyřiapadesátiletého muže policisté zadrželi u jeho terénní toyoty.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Se svým vozidlem Landcruiser havaroval v ulici Cílkova do dvou osobních vozidel Škoda Fabia a Škoda Octavia. Nehoda ho však nezastavila a muž dále pokračoval do ulice Cihlářova, kde se mu navíc podařilo havarovat do vozidla Peugeot,“ sdělila policejní mluvčí Jana Rösslerová.

„I přesto ale dál řídil svůj vůz, a to až do ulice Generála Šišky. Tam u zastávky MHD srazil na přechodu pro chodce osmapadesátiletou ženu, která následně skončila se středně těžkým zraněním v nemocnici,“ dodala mluvčí s tím, že řidič ani tentokrát nezastavil a mířil do ulice Levského, kde ho nakonec zadrželi policisté.

Průběh jeho jízdy po celou dobu sledovalo několik svědků, kteří policisty navedli až na parkoviště před jeho dům. Řidič nadýchal 1,7 promile alkoholu v dechu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám