Hlavní obsah

Radovánky s prostitutkou přišly cizince draho

Právo, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dubí na Teplicku

Pětapadesátiletý cizinec byl koncem ledna oloupen v Dubí na Teplicku. S prostitutkou, která ho zastavila na ulici, v ranních hodinách navštívil jeden z místních penzionů. Protože jí zřejmě nezaplatil tolik, kolik si představovala, přivolala si na pomoc pasáky.

Článek

Tři muži cizince napadli přímo v penzionu. S nožem v ruce ho donutili, aby jim vydal peníze. Když vyndal peněženku, sebrali mu z ní 80 eur. „S tím se však nespokojili. Nutili ho, aby jim řekl PIN od platební karty, kterou v peněžence našli, a když to odmítal, ohrožovali ho nožem, bili ho golfovými holemi do podrážek bot a říkali mu, že ho upálí a pak pohodí v lese,“ popsal průběh loupeže teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Vyděšený cizinec nabídl, že s útočníky půjde k bankomatu a peníze vybere. Nakonec jim dal čtyři tisíce. Pak se s nimi vrátil do penzionu, kde měl zaparkované auto. Pachatelé mu vrátili klíče od vozidla, které však ještě před jeho odjezdem prohledali.

„Poškozený věc ihned oznámil na policejní služebně, kde také zjistil, že mu z auta zmizela taška s oblečením, historickými mincemi a mobilním telefonem. Celkem přišel o peníze a věci za 34 tisíc korun,“ dodal Vítek.

Jednatřicetiletá prostitutka a tři muži ve věku 19, 31 a 42 let byli obviněni ze zvlášť závažného zločinu loupeže, za který jim hrozí trest odnětí svobody až na deset let. Dva z pachatelů jsou stíháni vazebně, nejmladší lupič a žena jsou vyšetřováni na svobodě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám