Hlavní obsah

Tyran manželku bil, zakázal jí také mobil a pomoc synovi s učením

Právo, ren

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chrudim

Vždy alkoholem posílený dvaatřicetiletý muž měl na Chrudimsku dlouhé měsíce fyzicky a psychicky týrat svou o tři roky mladší ženu a její matku. Kriminalisté nyní zahájili proti podezřelému muži trestní stíhání. V případě prokázání viny mu hrozí až osm roků za mřížemi.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Obě ženy měl urážet, křičet na ně a ponižovat je. Svoji ženu v několika případech údajně udeřil do tváře, v těhotenství ji nutil v pozdních večerních hodinách sedět na židli a nedovolil jí spát, neustále ji sledoval a všude doprovázel,“ popsal jednání násilníka policejní mluvčí Jiří Tesař.

„Tchyni měl v několika případech odcizit nějaké peníze a manželce bral veškeré její finanční prostředky. Ani mobilní telefon si žena nemohla pořídit. Měla také zakázáno kontrolovat synovi učení,“ upřesnil policejní mluvčí s tím, že u obou poškozených žen jeho surové jednání vyvolalo pocity těžkého příkoří.

Reklama

Výběr článků

Načítám