Hlavní obsah

Osm let vězení za sexuální zneužívání malých dívek

Právo, Patrik Biskup
Plzeň
Aktualizováno

Nezletilé dcery zneužívala 37letá žena z Chebska k sexuálnímu byznysu. Pětiletou dívku žena nabízela jako prostitutku cizincům a sedmiletou nutila k různým sexuálním praktikám s jejím otčímem. Všechno navíc natáčela na kameru. Za sexuální zneužívání poslal ženu Krajský soud v Plzni ve čtvrtek na 4,5 roku do vězení. Její o sedm let mladší druh bude podle rozsudku za mřížemi o 3,5 roku déle.

Osm let vězení za sexuální zneužívání malých dívekVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

Soud v kontextu dalších důkazů uvěřil výpovědím obou dívek. „Těžko by si takové podrobnosti mohly vymyslet, a pokud obžalovaní tvrdí, že byly navedené babičkou, jen těžko by si mohly zapamatovat takové detaily,“ uvedl předseda senátu Jan Špeta.

Většina scén se odehrávala v hotelovém pokoji. „Muž dívce, vůči které vystupoval jako její otec, nejprve podal léky, které u ní vyvolaly malátnost a únavu. Pak ji nahou položil na postel, polil vínem, které lízal jazykem a přitom masturboval. Dále jí do úst strkal penis až do vyvrcholení,“ uvedl státní zástupce Jakub Kubias s tím, že matka dívky vše natáčela na kameru.

Žena, která je závislá na drogách, tvrdila, že jsou obvinění vymyšlená. „Nic z toho není pravda,“ prohlásila matka osmi dětí, které jí postupně všechny odebrala sociálka. Ani její druh s obžalobou nesouhlasil. „Všechny její děti jsem měl rád, nic takového bych jim neudělal,“ hájil se před soudem.

Reklama

Výběr článků

Načítám